Fråga: Vilka element bestämmer bryggeriets kostnad mest?

Fråga: Vilka element bestämmer bryggeriets kostnad mest?

Det finns 4 aspekter som bestämmer kostnaden för ett bryggeri: batchstorlek, årlig kapacitet, finish och automation.


Fråga: Vilken storlek öl bryggeri byggnad behöver jag?

För en bryggpub beror mycket på vad din årliga volym är och hur många olika typer av öl du vill erbjuda. Minsta ytan börjar vid ca 20m2. Det finns också några uppskattningsområdeförfrågningar i våra olika bryggerisystem i beskrivningen ovan.
För mikrobrödor är huvudfaktorn årlig volym. För små mikrobryggerier är en golvyta på 300m2 ofta mer än tillräcklig.
För detaljer om ditt projekt kan vi ge dig exakta dimensioner och krav.


Fråga: Kan jag brygga alla typer av öl på Tiantai bryggningsutrustning?

I motsats till det fräscha jäsningssystemet som huvudsakligen används i Östeuropa och Tyskland kan alla ölsorter bryggas med vårt system. Det betyder att en mängd olika ales och lager kan göras. Med tanke på den smittsamma stilen hos Lambics rekommenderar vi inte att brygga eller förpacka dessa öl på delad utrustning.


Fråga: Hur lång tid håller ölutrustningen kvar?

Med tanke på att de flesta delarna i ett bryggeri är gjorda av rostfritt stål, är det långa livslängden på ett bryggeri högt. Med tanke på korrekt underhåll och noggrann användning av kemikalier kan ett bryggeri användas intensivt i ca 20-30 år. För vissa element som fyllmedel och etiketter med många rörliga delar bör en kortare livslängd övervägas och mer underhåll är nödvändigt, beroende på användningen.


Fråga: Kan du hjälpa mig med hela mitt bryggeriprojekt?

Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder med sina bryggbehov från början till slut och bygga ett långsiktigt förhållande med dem. Vi kan hjälpa dig med alla aspekter av ditt bryggbehov eller jobba med en av våra partners för att tillgodose dina behov.

Kontakta mig och få din professionella konsult!

Pls. Använd e-post, whatsapp eller facebook messenger, kan jag inte acceptera feedback i den här webbplatsens feedback, tack.