H ANGZHOU ZHENGJIU MASKINER FRAMSTÄLLNING CO., LTD. är en professionell bryggnings-, fermenterings- och destilleringsmaskinstillverkare, som har avancerat ledningsgrupp, starkt FoU-team och kvalificerade arbetstagare att designa, tillverka och testa produkter. Vårt pålitliga kundservice team är också berett att ge våra kunder bättre service och lösa problem för våra kunder.

 

Vårt företag är en omfattande och professionell tillverkare som specialiserat sig på att designa, utveckla,   tillverkning, försäljning, installation och service av bryggningsutrustning,   destillationsutrustning,   mat och dryckesbehållare och mycket mer!   Våra 4 huvudprodukter är följande:

1) Brew Equipments inkulding stora och medelstora bryggeriprojekt, sackariseringssystem,   jäsningstank,   ljus tank,   filtreringsutrustning, gjutförökningsutrustning, CIP-rengöringssystem och många fler typer av tillbehör för att möta dina bryggeribesök.

       

2) Distillery utrustning inkulding våra potten och reflux stills som kan användas i stor utsträckning för hemdestillering och lab testning. Vårt komplexa destillationssystem kan användas för både bryggerier och vingårdar såväl som används med någon form av alkoholhaltig alkohol.


3) Livsmedels- och dryckesmaskiner, inklusive tankar för rostfritt stål, blandningstankar, uppvärmnings- och kyltank, mjölktank, jäsningstank, varmhållningsbehållare, emulgeringsmaskin, krämtillverkare, Steriliseringsutrustning, Fermenteringsutrustning, Steriliseringsutrustning, Asepsis Storage, Sandwichkedjor, Rengöring i platsmaskiner och filterserier.


4) Vattenbehandlingsutrustning som innehåller en komplett uppsättning av vattenreningssystem och konstant vattentrycksförsörjningsutrustning.   Vi levererar också vattenbehandlingsdelar som precisionsfilter, patronfilter, membranhus, system för vattenrening , omvänd osmosystem och mycket mer.   På Zhengjiu Machinery är vi stolta över att tillhandahålla högsta servicestandard genom att ta ansvar för våra företags kunder,   leverantörer,   anställda,   samhällen och miljön.


VÅR NYA FABRIKA Börja från februari, 2017

IMG_8311.JPG IMG_8317.JPG

1 (23) .jpgIMG_7625.JPG

Map.png

Här är vårt kontor i ny fabrik:


Här är den nya fabriksvideoshowen med våra anställda vid mötet varje morgon:

Vi kommer att prata om produktionsschemat varje dag, göra en arbetsplan.

Factory Meeting .jpg

Här är den gamla fabriksvideoshowen med vår anställdas gamla fabrik (tidigare en): 正久全体合照.JPG